ATELIERUL CREATIV
Bine ati venit.

Atelierul Creativ este un portal de discutii dedicat celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut in casa ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa ATELIERUL CREATIV.

Activitati practice si creative

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

51 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Joi 1 Oct 2009 - 22:35

georgiana

Ucenic
Ucenic
E super floarea!

52 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Dum 11 Oct 2009 - 13:35

Vizitato

Vizitator

help

53 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Lun 12 Oct 2009 - 15:33

Vizitato

Vizitator
anita975 a scris:

Am si eu un fir alb, luat de la cineva, e foarte frumoasa. Mai am si mov, ca a Irinei. Cea mov s-a inmultit de la doi bulbi la vreo sase deja, si mi-au inflorit anul asta toti, cate doi odata.

54 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Lun 12 Oct 2009 - 18:43

Vizitato

Vizitator
Si chiar nu stie nimeni cum se numeste planta?

55 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Lun 12 Oct 2009 - 20:03

Admin

Admin
Admin
Eu nu. Stiu ca am vazut la o prietena acesta planta, dar nu stia nici ea cum se numeste.

http://www.universulfamiliei.com

56 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Lun 12 Oct 2009 - 20:34

Vizitato

Vizitator

57 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Mier 14 Oct 2009 - 11:22

Vizitato

Vizitator
Multa lume are plantuta ca a ta, dar putini stiu cum se numeste. Face niste floricele mici, albe si se lungeste destul de mult.

58 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Mier 14 Oct 2009 - 15:02

Vizitato

Vizitator
da,asa e se pare ca nu prea stie lumea cum se numeste floricica:(

59 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Mier 14 Oct 2009 - 17:32

Vizitato

Vizitator
pan ala urma am aflat de pe un alt site cum se numeste floarea...tradescantia fluminensis

60 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Mier 14 Oct 2009 - 20:58

Vizitato

Vizitator
pacat k nu am vazut mai devreme floricica ta, k iti spuneam eu ce este

61 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Dum 3 Ian 2010 - 16:51

Vizitato

Vizitator
Irina,nu a inflorit floricica aceea de care nu stiam nici una?

62 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Mar 9 Mar 2010 - 14:21

Vizitato

Vizitator
aveti idee ce fel sunt acesti 2 hibiscusi :

63 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Mar 9 Mar 2010 - 19:31

Vizitato

Vizitator
Pai eu ii stiam japonezi,mai multe nu stiu..

64 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Mier 10 Mar 2010 - 16:55

Admin

Admin
Admin
Si eu tot trandafiri japonezi stiam ca le spune. Poate te ajuta mai mult informatiile de aici : http://www.universulfamiliei.com/gradina-f35/hibiscus-trandafirul-japonez-t774.htm?highlight=trand%2a

http://www.universulfamiliei.com

65 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Vin 12 Mar 2010 - 20:19

Vizitato

Vizitator
anita975 planta ta este una dintre speciile familiei " Tradescantia "
cauta pe GooGle asta si vezi caruia ai apartine
succes

66 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Joi 8 Iul 2010 - 6:41

Vizitato

Vizitator
am primit si eu de curand acest copacel si nu stiu nimic despre el,stie cineva? multumesc anticipat

67 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Joi 22 Iul 2010 - 4:08

Vizitato

Vizitator
buna pun si eu o poza cu o floare careia nu ii stiu numele,voi il stiti?

68 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Mar 27 Iul 2010 - 13:49

Vizitato

Vizitator
este un soi de begonie ornamentala (cred),se vede in ceata
mihaela s.

69 Re: Poate spune cineva ce floare e aceasta? la data de Mar 27 Iul 2010 - 20:26

Vizitato

Vizitator
Da,stiu ca se vede in ceata ,a fost facuta fotografia in timpul amurgului,oricum multumesc de informatie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum