ATELIERUL CREATIV
Bine ati venit.

Universul Familiei este un portal de discutii pentru parinti si viitori parinti: forum, jocuri, concursuri, sarcina, nastere, crestere, alimentatie, educatie, planse de colorat, gradinite, spitale, doctori, medicamente, vaccinuri, lucru de mana, casa si gradina.

Va asteptam cu drag sa va alaturati familiei noastre.
ATELIERUL CREATIV

Activitati practice si creative

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Mar 5 Mai 2009 - 20:03

Admin

Admin
Admin
Prima miscare a fatului e asteptata mereu cu nerabdare si emotii de viitoarele mamici. In ce imprezurari ai simtit tu prima miscare a lui? La ce varsta a sarcinii?. Care au fost emotiile care te-au incercat atunci? Pe cine ai anuntat prima data de noua " descoperire"?

__________________________________________________________________________________________________

“Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face. “ Octavian Paller
http://www.universulfamiliei.com

2 Re: Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Joi 7 Mai 2009 - 10:40

Sasha's Mom

Ucenic
Ucenic
Eu am simtit-o pe Sasha exact cand am implinit 20 saptamani. Stateam cu o prietena de vorba pe messenger si dintr-o data am simtit ca si cum inoata un pestisor in burtica mea. Timp de 20 minute m-a tinut in suspans.

Dupa aceea, la cateva zile am simtit-o din nou, si tot asa pana am ajuns in stadiul de a misca de nu stiu cate ori pe zi.
Prima senzatie este unica! gravida

3 Re: Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Joi 7 Mai 2009 - 22:27

Admin

Admin
Admin
Prima data cand am simtit-o miscand, eram in vizita la mama mea. Ma trezisem de dimineata dar mai stateam in pat ca era foarte devreme si foarte liniste in casa. Sotul langa mine inca dormea si in somn m-a luat in brate, punand o mana pe burta mea. Chiar in secunda aia am simtit o lovitura exact pe locul unde a pus sotul mana. Ce am simtit atunci...nici acum nu-mi dau seama bine. Stiu ca am ramas cateva secunde nemiscata de emotie. N-am spus nimanui nimic, era secretul meu, bucuria mea. Am asteptat urmatoarele saptamani sa mai simt asa, dar...nimic. Nu-mi dadeam seama ca furnicaturile pe care le simteam prin burta erau de fapt miscari ale ei. Eu asteptam sa simt la fel de clar ca prima data. Abia dupa doua saptamani, acasa la mine facand curat simteam furnicaturile alea mai puternice si cand puneam mana pe burta se linisteau. Intr-un tarziu am realizat si eu ca era bebe care misca.

__________________________________________________________________________________________________

“Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face. “ Octavian Paller

4 Re: Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Vin 11 Sept 2009 - 7:23

Admin

Admin
Admin
Da data asta l-am simtit pe bebe miscand mult mai devreme, desi si pe Cristina am simtit-o prima data la 3 luni si jumatate. Primele miscari le-am simtit acum cand nici nu aveam 3 luni, dar am recunoscut aceleasi gen de miscari pe care le simteam la CRistina. Si daca in primele zile imi spuneam ca pot fi doar niste pareri ale mele ca e totusi prea devreme, de saptamna trecuta m-am convinsa ca e intradevar bebe. E foarte vioi si uneori suparat de pozitia in care stau.

5 Re: Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Vin 11 Sept 2009 - 10:24

adya

Ucenic
Ucenic
Dari a miscat pe la 4 luni a fost o vibratie in partea dreapta era seara si stateam intinsa si ma uitam la desene animate( alba ca zapasa)pe care daria o adora acum, dupa a facut la tumbe prin burta la mine parca era la gimnastica de obicei seara si noaptea ras

6 Re: Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Vin 11 Sept 2009 - 10:49

Rody

Ucenic
Ucenic
La 18 saptamani la ambele sarcini angel

7 Re: Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Vin 11 Sept 2009 - 13:46

Sonia's mom

Veteran
Veteran
asta chiar nu mai stiu... oricum So a fost foarte cumintica angel

http://www.totsites.com/tot/sonia_f

8 Re: Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Sam 27 Feb 2010 - 23:50

ioana22

Incepator
Incepator
buna...sunt noua...am si eu mai multe nelamuriri..am 18 sapt.si cateva zile dar am o burta imensa..parca as avea 7 luni.as putea avea gemeni daca in fam.noastra au fost din mama in bunica si strabunica gemeni?

9 Re: Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Dum 28 Feb 2010 - 8:53

Ana11

Cu vechime
Cu vechime
Bine ai venit in familia noastra,Ioana!Ai putrea avea si tu gemeni,uneori este ceva ereditar,dar asta nu se stie,ai fost la control la un medic ginecolog?Caci trebuie sa fii luata in evidenta,asa se procedeaza,multa sanatate!
Prima miscare a lui bebe am simtit-o la patru luni,nu mai ca eram in oras,si am fost asa de fericita!Ei bine acum bebe a crescut mare ,are 17 ani si jumate...Dar cat a fost in burtica a fost un adevarat fotbalist!

10 Re: Cum si cand ai simtit prima miscare a fatului? la data de Dum 28 Feb 2010 - 15:06

Mire

Ucenic
Ucenic
Exista posibilitatea sa ai si tu gemeni, insa nu dimensiunea burticii certifica acest lucru.O ecografie te-ar lamuri. Doar medicul iti poate spune daca e sarcina gemelara.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum