ATELIERUL CREATIV
Bine ati venit.

Universul Familiei este un portal de discutii pentru parinti si viitori parinti: forum, jocuri, concursuri, sarcina, nastere, crestere, alimentatie, educatie, planse de colorat, gradinite, spitale, doctori, medicamente, vaccinuri, lucru de mana, casa si gradina.

Va asteptam cu drag sa va alaturati familiei noastre.
ATELIERUL CREATIV

Activitati practice si creative

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 8]

51 Re: Trombocitopenia la data de Vin 19 Feb 2010 - 19:34

Ana11

Cu vechime
Cu vechime
aplauze ma bucur pentru vestile bune pe care ni le dai ,sanatate multa!

52 Re: Trombocitopenia la data de Vin 19 Feb 2010 - 21:34

Admin

Admin
Admin
Multumim carmen. Cred ca si Cristina a simtit ca rezultatele sunt mult mai bune pt ca azi a fost incredibil de voioasa.

__________________________________________________________________________________________________

“Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face. “ Octavian Paller
http://www.universulfamiliei.com

53 Re: Trombocitopenia la data de Lun 22 Feb 2010 - 16:05

georgiana

Moderator local
Moderator local
Ma bucur enorm pentru vestile bune!!!Multa sanatate in continuare!!!

54 Re: Trombocitopenia la data de Mar 23 Feb 2010 - 21:15

Admin

Admin
Admin
Multumim Georgiana. Am emeotii mari pt analizele de saptamana aceasta pt ca nu mai pot merge eu cu ea. Va merge impreuna cu tati si cu mama mea si ma astept sa planga destul de mult. Daca joi voi trece prin emotiile operatiei, vineri cred ca o sa fiu tot un stres pana voi afla rezultatele analizelor ei.

__________________________________________________________________________________________________

“Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face. “ Octavian Paller

55 Re: Trombocitopenia la data de Mier 24 Feb 2010 - 10:31

georgiana

Moderator local
Moderator local
Mihaela nu iti mai face griji!Totul o sa fie bine si vineri vei fi cea mai fericita mamica!Vei afla rezultate bune si vei avea si doua fetite frumoase foc!Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!!!

56 Re: Trombocitopenia la data de Vin 12 Mar 2010 - 14:18

Admin

Admin
Admin
N-am mai scris pe aici de cand am nascut, desi la analize am tot fost mereu. Adevarul e ca si analizele nu prea ne-au iesit ine in perioada asta. Medicul tot ne scade doza de cortizon, din cauza efectelor secundare, si atunci cand scade doza, automat si trombocitele scad.
Azi, spre deosebire de saptamna trecuta au crescut, dar iar avem mai putin prednison de luat si ma astept sa apara o scadere si pana saptamana viitore. Sper totusi sa inceapa sa-si faca efectul tratamentul homeopat ca sa nu fie o scadere mare.

57 Re: Trombocitopenia la data de Vin 12 Mar 2010 - 17:16

Ana11

Cu vechime
Cu vechime
Imi pare rau Mihaela ca aceste probleme inca nu s-au rezolvat..sa speram ca va raspunde bine la tratamentul homeopat,sanatate multa

58 Re: Trombocitopenia la data de Vin 12 Mar 2010 - 19:25

Admin

Admin
Admin
Multumim Carmen.

59 Re: Trombocitopenia la data de Sam 13 Mar 2010 - 9:55

moni

Moderator local
Moderator local
Mult succes cu noul tratament si sper sa isi revina cat mai repede. ras

60 Re: Trombocitopenia la data de Sam 13 Mar 2010 - 15:31

Admin

Admin
Admin
Multumim Moni.

Tot mai cautam sa vedem ce alternative naturiste mai avem si deja ne gandim sa facem cumva sa consultam si alt medic.

61 Re: Trombocitopenia la data de Vin 26 Mar 2010 - 14:07

Admin

Admin
Admin
Boala Cristinei u evolueaza deloc bine. Ba chiar pot spune ca involueaza. Azi am fost din nou la analize si a avut cel mai prost rezultat de cand am inceput tratamentul. I-a scos doctorita tratamentul de tot si saptamana viitoare o va interna pt 3 zile sa-i repete niste analize si sa-i faca punctie medulara sa vedem daca maduva ei functioneaza sau nu bine.

62 Re: Trombocitopenia la data de Vin 26 Mar 2010 - 16:10

Mire

Ucenic
Ucenic
Multa sanatate Cristinei! Tratamentul homeopat nu a dat rezultate? Speram sa fie totul bine.

63 Re: Trombocitopenia la data de Vin 26 Mar 2010 - 17:44

Admin

Admin
Admin
Tratamentul homeopat l-am intrerupt repede pt ca unul din siropurile alea i-a facut rau la burtica si un medic ne-a spus sa fim atenti ca nu cumva sa fie medimamente imunomodulatorii ca astea o sa-i faca mai mult rau decat bine. Iar medicamentele astea homeopate nu au niciun fel de prospect.

64 Re: Trombocitopenia la data de Vin 26 Mar 2010 - 21:41

moni

Moderator local
Moderator local
Imi pare rau pentru Cristina si nu e drept pentru nici un copil sa treaca printr-o boala care sa le i-a zambetul de pe fata si sa aducalacrimi dar trebuie sa aveti incredere ca o sa se gaseasca vreum tratament care o sa isi faca efectul si o sa se faca bine. TREBUIE SA CREDEM IN MIRACOLE SI SA AVEM INCREDERE DESI UNEORI E GREU. MULTA PUTERE SI SA SE FACA BINE CAT MAI REPEDE. pupici

65 Re: Trombocitopenia la data de Vin 26 Mar 2010 - 21:48

tina

Ucenic
Ucenic
Doamne ajuta, sa fie bine!
As vrea sa va pot fi de folos cu ceva. Sunt cu gāndul alaturi de voi.

66 Re: Trombocitopenia la data de Sam 27 Mar 2010 - 0:19

Amy

Cu vechime
Cu vechime
Miha, imi pare foarte rau de vestile astea! Multa sanatate Cristinei! hug

67 Re: Trombocitopenia la data de Sam 27 Mar 2010 - 11:14

Ana11

Cu vechime
Cu vechime
Mihaela imi pare rau de vestile rele,sper sa primim altele mai bune,sanatate!

68 Re: Trombocitopenia la data de Dum 28 Mar 2010 - 15:16

Admin

Admin
Admin
Moni, Tina, Miru, Carmen multumesc pentru sustinere.

69 Re: Trombocitopenia la data de Mar 30 Mar 2010 - 16:33

georgiana

Moderator local
Moderator local
Multa sanatate Cristinei!Sper sa primiti doar vesti bune pe viitor!

70 Re: Trombocitopenia la data de Mar 30 Mar 2010 - 19:33

Admin

Admin
Admin
Multumim Georgiana.

Azi a obtinut sotul rezultatele de la analizele de la Bucuresti, dar n-a reusit sa-mi comunice prea multe prin telefon. O sa le vad deseara cand va ajunge el acasa. Maine ma internez eu cu Cristina pt 3 zile sa mai facem niste investigatii. Sper sa obtinem rezultate bune.

71 Re: Trombocitopenia la data de Mar 30 Mar 2010 - 20:39

Ana11

Cu vechime
Cu vechime
Succes,Mihaela si asteptam vesti cat mai bune,sanatate!

72 Re: Trombocitopenia la data de Sam 3 Apr 2010 - 23:42

Admin

Admin
Admin
Carmen, am si vesti bune si proaste.
Ne-am internat miercuri sa ii faca Cristinei punctie medulara si dupa internare am avut o surpriza de proportii : trombocitele scazusera la 6000 doar ceea ce a facut imposibil de efectuat punctia. Prin urmare a reintrat pe un tratament soc, cu infuzie de masa trombocitara si au reusit sa-i ridice trombocitele pana a doua zi ca sa-i faca punctia. Din pacate asta a insemnat si prelungirea sederii noastre in spital, abia azi am ajuns acasa si asta numai pt ca doctorita a fost o draguta cu noi si ne-a lasat sa facem Pastele acasa.
Important e ca punctia medulara a iesit bine, maduva functioneaza foarte bine si ca a raspuns pana acum la tratamentul perfuzabil( a avut cate o perfuzie pe zi cu solmedrol - tot un soi de cortizon). Acum are pastile de Medrol, cate 2 pe zi - doza am inteles ca e foarte mare comparativ cu ce a avut inainte.
Azi trombocitele iesisera peste 150 000, limita inferioara, dar ne da emotiii glicemia care era marita - speram ca e doar din cauza perfuziilor. MArti vom merge la control sa vedem atat glicemia cat si trombocitele.

73 Re: Trombocitopenia la data de Lun 5 Apr 2010 - 10:40

georgiana

Moderator local
Moderator local
Mihaela ii dorim Cristinei multa sanatate in continuare si marti cand mergeti la control sa primiti vesti bune!
Tinand cont ca Duminica a fost Invierea Domnului si voi sunteti o familie minunata, sunt sigura ca Dumnezeu va face o minune si Cristina se va face bine imediat!

74 Re: Trombocitopenia la data de Mar 6 Apr 2010 - 15:11

Admin

Admin
Admin
Multumim Georgiana. Aazi chiar am primit vesti bune: glicemia a revenit la normal, iar trombocitele au continuat sa creasca. Ramanem pe acelasi tratament pama miercurea viitoare cand mergem iar la control.

75 Re: Trombocitopenia la data de Joi 8 Apr 2010 - 20:20

Amy

Cu vechime
Cu vechime
Ne bucuram de vestile bune, Miha! flower

Un gand bun, fetelor! hug

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 8]

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum